top of page
< Back

SAY SOMETHING

SAY SOMETHING

SAY SOMETHING
Hvorfor reagerer vi annerledes når vi er i en gruppe? Hvem tør å bryte ut, og hvem gjør som alle andre?

SAY SOMETHING er et sang- og bevegelsesverk inspirert av Janet Cardiff’s installasjon The Forty-Part Motet. Verket undersøker gruppeadferd og konformitet og ble utviklet i samarbeid med komponisten Sylvia Hallett. Forestillingen er interaktiv i den forstand at koret blander seg med publikum, deler seg opp i grupper og kaster om seg med sang og lyder over, under og rundt publikum mens de beveger seg blant dem. Publikum har frihet til å delta, og sammen med koret er de med og påvirker verket.

Medvirkende: UHØRT ungdomskor under ledelse av Turid Skjelten.

Konsept, regi og koreografi: H2DANCE/ Hanna Gillgren og Heidi Rustgaard
Komposisjon og musikalsk ledelse: Sylvia Hallett

Prosjektet er støttet med midler fra Arts Council England, Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde, Kulturrådet Sverige, SPENN, Kunstløftet, DanceDigital, Buskerud Fylkeskommune, Säffle Kommun, Dans i Värmland og Arts and Grants Kensington and Chelsea.

SAY SOMETHING var utviklet under residensopphold på Choreodrome og Something Happening for Kids/The Place London, SEANSE Volda, Scenerommet Vestfossen, Union Scene Drammen, Medborgarhuset Säffle, Devir CAPA Faro, Hextable Dance, Laban Theatre, London Studio Centre and Goldsmiths University of London Storbritannia.

Anmeldelser:

“ei oppsetting ein ikkje så lett får ut av hovudet”

– Amund Grimstad www.scenekunst.no

“Most satisfying and emotionally charged performances I have seen in a long time.»

– Fringe Review – Outstanding performance

“Stand back and stare in wonder.”

– Metro – Pick of the day

bottom of page